Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Війна народу з владою розпочнеться з Галичини: це буде друга редакція Коліївщини і Гайдамаччини

Нині в Україні нема явних політичних лідерів, які здатні протистояти режиму. Нині є польові лідери, які ще не кристалізовані. Про це сьогодні, 6 жовтня, під час прес-конференції у Львові заявив політолог, економіст, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

«Єдине джерело порятунку для України – це молодь, для життя якої в країні залишилося ресурсів на 45 років. Ті, хто не виїдуть з України, повинні будуть відстоювати 5 статтю Конституції України, в якій чітко вказано, що єдиним джерелом влади є народ, а не кланово-олігархічні групи», – вважає політолог.

Він зазначив, що судячи із соціально-економічного занепаду країни, саме молоде покоління є класичними боржниками, яке віддаватиме мільярдні борги держави, адже «Україна нині банкрут».

За його словами, саме на молодь вся надія. Якщо влада все ж посадить Тимошенко, підпише закон про біометричні паспорти для більшого контролю над громадянами, то націоналістичні сили повстануть на війну, яка, на думку політолога, розпочнеться з Галичини, зокрема з Львівщини.

«Це буде друга редакція Коліївщини і Гайдамаччини. В критичний момент маса народить молодих героїв», – зазначив Олег Соскін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ