Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В таксі СС «Галичина» жартома просять не «штокати» і не «какати»

Водії таксі СС «Галичина», які курсують у Львові, до російськомовних туристів, як і до решти клієнтів ставляться без упереджень. Власне, сьогодні, 27 вересня, кореспондент Гал-інфо вперше скористався послугою цього таксі.

Отож, таксисти СС «Галичина» чи не всі у вишиваних сорочках. В салоні лунає суто українська музика. При цьому репертуар дуже різний від коломийок до тужливих повстанських пісень. Водій особисто відчиняє двері автівки та подає руку жінкам при виході. Вітаються водії цього таксі гаслом «Слава Україні!», однак не завжди чують у відповідь «Героям Слава!».

Таксист розповів, що з туристами-іноземцями, які зовсім не знають української, але з повагою ставляться до українців, він говорить російською.

«Хоча одразу попереджаю: у мене в машині не «штокати» і не «какати», - додав жартома таксист.

На запитання журналіста Гал-інфо, чи планують вони якось виправдати назву СС, що розшифровується як «соціальна служба», надаючи пільги пенсіонерам та студентам, водій зазначив, що таксі тільки почало курсувати і нині концепцію соціальної підтримки щойно напрацьовують.

«Думаю, що коли до наших таксистів підійде бабуся і попросить підвезти її, натомість не зможе за це заплатити, то проблем не буде. Таксисти радо її підвезуть за однієї вимоги… Розмовляти треба українською», - сміється таксист.

За його словами, послугами цього таксі користуються переважно туристи, однак ціною від звичайних таксі у Львові вони не відрізняються. Мінімальний тариф – 20 грн.

Цікаво, що у послугах таксі є «обслуговування автопілот», коли турист на автівці,  заблукавши у Львові, може зателефонувати за номером 237-57-57 і йому  нададуть консультацію, як виїхати на потрібну вулицю, а також повідомлять, на яких вулицях затори.

Нагадаємо, що в Донецьку курсують таксі з назвою "СССР"

Фото - "Гал-інфо"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ