Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На стадіонах Євро-2012 будуть лише безалкогольні напої

Незважаючи на те, що минулого тижня Президент Польщі підписав закон, який дозволяє слабоалкогольне пиво на польських аренах під час Євро-2012, під час матчів на стадіонах все одно будуть лише безалкогольні напитки. На днях речник спілки PL.2012 Юліуш Глуський підтвердив, що УЄФА не планує продажу алкоголю на стадіонах і поблизу них під час матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

«Підписані президентом зміни до закону містять низку норм, які дозволяють покращити рівень безпеки на стадіонах. Ними дозволяється також продаж алкоголю, але УЄФА не планує продавати спиртні напої на стадіонах і в їх безпосередньому оточенні», - цитує агентство РАР Глуського. Згідно з підписаною з УЄФА угодою, компанія «Carlsberg», як офіційний спонсор організації, є єдиною фірмою, яка може продавати пиво на стадіонах під час турніру. Однак у компанії також запевнили, що на стадіонах продаватиметься виключно безалкогольне пиво. «Попри те, що зміни до закону в Польщі дозволяють продаж алкогольних напоїв, міцністю до 3,5%, під час Євро-2012 група «Carlsberg» передбачає продаж на стадіонах виключно безалкогольного пива», - цитує РАР офіційне повідомлення компанії, повідомляє Україна 2012.

Нагадаємо, Президент Броніслав Коморовський минулого тижня затвердив зміни до закону щодо проведення масових заходів. Зміни у законі стосуватимуться 11 нормативних актів і, зокрема, п'яти кодексів. Йдеться про заборону участі злісних хуліганів у спортивних заходах, запровадження електронних наручників для відстеження пересування порушників громадського спокою, введення «дистанційних судів» для проведення швидких судових засідань під час чемпіонату, заборону носіння ножів і небезпечних предметів у громадських місцях, прикриття в будь-який спосіб обличчя на стадіонах тощо. Документом дозволяється також вживання слабоалкогольних напоїв міцністю до 3,5% на спортивних об'єктах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ