Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Власникам комп’ютерних клубів та інтернет-кафе слід очікувати масових перевірок

Сьогодні, 9 вересня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради члени виконкому прийняли рішення про впорядкування діяльності компютерних клубів у Львові.

Рішення прийняли з метою посилення контролю за діяльністю комп’ютерних клубів, інтернет-кафе в частині дотримання вимог чинного Законодавства України про заборону грального бізнесу щодо заборони організації і проведення азартних ігор.

«З метою запровадження ефективних форм соціальної підтримки та захисту дітей і молоді, запобігання їх узалежненню від комп’ютерних клубів та азартних ігор, які негативно впливають на розумовий розвиток, необхідно впорядкувати діяльність комп’ютерних, інтерактивних клубів та інтернет-кафе на території Львова», - йдеться у рішенні.

Відповідно буде посилений контроль за дотриманням власниками перелічених закладів обмежень щодо відвідування неповнолітніми цих закладів у навчальний час, а також у нічний час (після 20.00 у зимовий період та після 21.00 у літній) та вимог законодавства України щодо заборони азартних ігор.

Відповідно, власникам цих закладів слід очікувати систематичних робочих перевірок з боку управління освіти, районних адміністрацій, департаменту економічної політики, ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ