Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

КПУ і «Свобода» таки зустрінуться на вулицях Львова 22 червня

КПУ і «Свобода» таки зустрінуться на вулицях Львова 22 червня. Про це сьогодні, 3 червня, засвідчили виступи під час дебатів у Львівському прес-клубі між першим секретарем Львівського обкому КПУ Михайлом Стулою та депутатом Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андрієм Хомицьким.

Зокрема, Михайло Стуа зазначив, що КПУ може домовитися та розійтися з націоналістами різними вулицями: «У нас свої герої, а у вас – свої». Андрій Хомицький наголосив, що його політична сила «завжди йде прямо», наголосивши, що свідомо людей ніхто організовувати не буде, адже це навіть не потрібно.

«В сімї кожного галичанина та й кожного українця є родичі, які загинули від рук наволочі, яка йшла під червоними прапорами. Моральне право кожного вийти і голосно сказати: «мою родину вбивали комуністи», - заявив Андрій Хомицький.

Одночасно свободівець наголосив, що «Свобода» готова виконувати рішення суду про заборону організації акцій в цей день, якщо таке буде. Комуніст же зазначив, що такі рішення суперечать конституційним правам людини та громадянина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ