Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові 9 травня зникло 166 державних прапорів

За інформацією керівників ЛКП (ЖЕКів), в день 9 травня у Львові недорахувалися 166 жовто-блакитних прапорів. Подібних випадків зникнення національних прапорів у Львові 9 травня не було за всю історію незалежності України. Про це сьогодні, 13 травня, в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської міської ради, голова комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку Іван Гринда.

За словами депутата, деякі керівники ЛКП також повідомили про поламані древка. Також він розповів, що стосовно спаленого прапору керівник ЛКП не впевнений, адже вони знайшли шматки прапору, тому стверджувати, що його було спалено, він не може.

«Очевидно, що це справа рук гастролерів, які відчували себе захищеними під покровом правоохоронців та спецназівців і розуміли, що їм за це нічого не буде», - переконаний Іван Гринда.

У головному управлінні МВС у Львівській області Гал-інфо повідомили, що до них з приводу зникнення прапорів жодних заяв не надходило.

Іван Гринда пояснив, що звернень до міліції ще не було, адже він збирав інформацію з даного питання, а оскільки директор департаменту ЖКГ Львівської міської ради перебуває у відпустці, то інформацію довелося збирати довше.

Депутат заявив, що офіційно з приводу зникнення 9 травня національних стягів у Львові до правоохоронців він звернеться на найближчій сесії Львівської міської ради, яка відбудеться 19 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ