Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Прапор Перемоги вже у Львові

Незважаючи на судову заборону Львівського адміністративного суду на проведення масових заходів у Львові 9 травня в День Перемоги, кримські патріоти і просто небайдужі громадяни приїхали до Львова, щоб привітати місцевих ветеранів зі святом, яке відзначає весь прогресивний світ, – про це йдеться у повідомленні на сайті «Русского единства».

«Ми законослухняні громадяни і, звичайно ж, будемо виконувати рішення суду, яке наша партія вже оскаржила: ми подали апеляційну скаргу, але 9 травня гості та жителі цього західноукраїнського міста не побачать наших орлів, нашої партійної символіки. Але все одно кримчани вже тут - це ті, хто позитивно сприймає День Перемоги. Я - як приватна особа - привіз сертифікати ветеранської організації Львівської області і в будь-якому разі їх вручу, як і обіцяла наша партія, - заявив заступник голови РЕ Дмитро Полонський. - Ми проїхали по всій Україні і вперше зустрілися з таким дивним ставленням: скрізь нас приймали радісно або принаймні доброзичливо».

Згідно із повідомленням, у Львові «кримчани оглянули місце проведення молебну за полеглих на Марсовому полі, пройшли до Пагорба Слави з метою передбачити 9 травня можливість провокацій з боку радикально налаштованих організацій».

«Ми провели кілька зустрічей з представниками Міністерства внутрішніх справ, щоб забезпечити безпеку мирним мешканцям, які шанують пам'ять полеглих у Великій Вітчизняній і вважають, що День Перемоги - це свято для українців. Я сподіваюся, що ми знайшли з правоохоронцями Львова взаєморозуміння, адже ми як приватні особи, як громадяни цієї країни маємо повне право на те, щоб покласти вінки до меморіалів», - зазначив координатор акції, голова Сімферопольської міської організації Політичної партії «Русского единства» Сергій Юхін. - Я привіз 30-метровий Прапор Перемоги, який проїхав по всій Україні і який, в прямому сенсі цього слова, весь покритий добрими словами на адресу ветеранів. Ми його передамо львів'янам, батьки і діди яких воювали проти фашизму».

Нагадаємо, Львівський окружний адміністративний суд ухвалив заборонити проведення зборів, походів та демонстрацій та інших зборів у Львові 9 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ