Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Єдиний шлях до об’єднання зі «Свободою» – це здати старий партквиток, – заступник Тягнибока

Ні з ким із вищого керівництвап «Нашої України», ні на низових структурах не було жодного діалогу стосовно можливого об’єднання «Нашої України» та «Свободи». Що стосується спільних акцій у боротьбі із чинним режимом Януковича, то ми завжди готові такі акції підтримати та виступити спільно. Однак, протокольно я не бачив жодного документа від «Нашої України», в якому б ішлося про політичне об’єднання. Про це сьогодні, 18 квітня, в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської міської ради, заступник голови партії ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

Він також наголосив, що для того, щоб об’єднатися з іншими партіями свободівці ретельно вивчатимуть ідеологічну та програмову близькість для того, щоб утворити не механічне об’єднання, які себе не виправдовують, а досягнути ідеологічної близькості.

«Ми завжди відкриті для взаємодії та співпраці з тими, хто сьогодні протистоїть чинному режиму», - заявив Руслан Кошулинський.

Однак, він також зауважив, що єдиний шлях до об’єднання зі «Свободою» - це здати старий партійний квиток та вступити в лави ВО «Свободи».

«Інших варіантів об’єднання законодавство не передбачає», – констатував Руслан Кошулинський.

Чит. також  «Наша Україна» має плани об’єднатися з Тягнибоком».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ