Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Цимбалюк за найсуворіше покарання для керівника Турківської РДА, якщо той хабарник

Цю справу більше повноважень мають коментувати правоохоронці, але мені дійсно прикро. Я був у Турці і справді бачив, що цей керівник багато робить для того, щоб в цьому регіоні люди жили краще. Так сьогодні, 4 квітня, прокоментував для Гал-інфо затримання на хабарі голову Турківської РДА голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

«Якщо такий факт підтвердиться, то я за те, щоб він мав найсуворіше покарання. Наш Президент Віктор Янукович постійно наголошує, що перед законом усі рівні. Сума, яку в нього вилучили, була просто фантастична. Дійсно, якщо він винен, то повинен понести суворе покарання за порушення закону», - каже Михайло Цимбалюк.

Він також додав: «Якщо я намагаюся робити все для того, щоб до області прийшли інвестори, я мотаюся по Європі та запрошую їх до співпраці, то звичайно прикро, що один такий неприємний факт все перекреслює».

Михайло Цимбалюк переконаний, що на це питання відповідь мають дати правоохоронці.

Нагадаємо, під час отримання хабара затримали голову Турківської РДА. Про це повідомив начальник ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області Денис Харчук. Голова РДА вимагав хабар у розмірі 120 тис. доларів США за вирішення «земельного питання».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ