Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові закрили нічний клуб - через пропаганду антисоціальних стандартів

Львівська міська рада ліквідувала дозвіл на функціонування нічного клубу «Rafinad People». Таке рішення прийнято, зважаючи на численні скарги мешканців щодо порушення громадського спокою на території, де розміщується клуб. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Враховуючи численні скарги мешканців будинку №1 на вулиці Руданського, департаментом економічної політики з 4 жовтня режим роботи об’єкта ресторанного господарства «Rafinad People» (ТзОВ «Гудвін») обмежено з 08.00 год. до 22.00 год. Про обмеження графіку роботи було повідомлено керівника закладу та Галицький РВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області», - розповідають у департаменті економічної політики Львівської міської ради.

Адміністрація закладу не виконала вимоги щодо обмеження режиму роботи, не вжила заходів для посилення контролю за дотриманням звукового режиму та громадського порядку у нічний час, - зазначають в департаменті економічної політики. 5 січня департамент скерував лист про анулювання дозволу на розміщення об’єкта ресторанного господарства адміністрації закладу.

Нагадаємо, клуб розміщувався на вул. Руданського, 1. Відкрили клуб 2009 року.

Також додамо, що сьогодні, 6 січня, Львівська міська рада проголосували за звернення, яке з цього ж приводу оприлюднив депутат від "Свободи" Юрій Михальшишин. Звернення скеровано до голови ДПА у Львівській області, начальника Галицького райвідділу Львівського міського управління УМВС України у Львівській області, прокурора Львова. У ньому вимога забезпечити рішення про закриття клубу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ