Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Співачка Руслан виступила у дуеті із міським головою Львова: пісня про інвестиції в обмін на кінотеатр

Депутати Львівської міської ради під час сьогоднішньої, 3 грудня, сесії прийняли рішення про перенесення питання про надання в оренду кінотеатру ім. Миколайчука, що на вул. Личаківській, 301, співачці Руслані Лижичко в оренду терміном на 25 років з орендною платою 1 грн на рік.

 

Співачка Руслана навіть прибула на засідання сесії, щоб попросити депутатів підтримати це рішення, але тільки налаштувала проти себе депутатський корпус Львівської міської ради.

 

Вона зазначила, що хотіла б зробити щось для міста і вже має цілий проект будівництва та розвитку кіноконцертного комплексу на базі кінотеатру. «В нас є зв’язки та досвід, але не вистачає тільки ресурсу у вигляді приміщення та території. Якщо мені вдасться реалізувати цей проект, то до Львова підуть серйозні інвестиції», - сказала вона під час свого виступу.

 

Водночас, як зазначила депутат Наталія Усач, приміщення комунальної власності надаються в оренду тільки на підставі проведення конкурсу. Невідомо, чому Руслана, маючи такий, за її словами, чудовий проект, не хоче брати участі у конкурсі. Після довгих дискусій депутати домовилися про перенесення розгляду питання.

 

Як зазначив Юрій Кужелюк, вирішувати подібного роду питання напередодні виборів, як президентських, так і місцевих, є небезпечним і може зашкодити місту.

 

Додамо, що питання Руслани обстоює сам міський голова Андрій Садовий

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ