Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спецвипуск: погода на Євромайдані (прогноз від синоптика OPOGODE.UA)

Ввечері, 21 листопада, на Майдані Незалежності в Києві розпочався мітинг на знак протесту проти рішення уряду України зупинити переговори з Євросоюзом щодо угоди про асоціацію. Мітинг оголосили безстроковим, в соціальних мережах Євромайдан-2013 порівнюють з помаранчевою революцією 2004 року. У зв'язку з подіями головний синоптик Opogode.ua Наталка Діденко склала детальний прогноз погоди по Києву на найближчий тиждень.

22 листопада у Києві втримається волога дощова погода. Дощ йтиме весь час, періодично зменшуючись та знову збільшуючись. Температура повітря надвечір від денних +4+6 знизиться до +3+5 градусів.

Ввечері 22 листопада та вночі 23 листопада дощ посилиться. Вранці 23 листопада він ще залишиться помірним, вдень дощ послабшає, але зовсім не припиниться. Температура повітря вночі та вдень не сильно відрізнятиметься, коливатиметься в межах +3+7 градусів.

24 листопада вночі дощ буде невеликим або й зовсім припиниться, проте вдень знову посилиться. Ввечері дощ може перейти в сильний дощ. Втримається густий туман. Температура повітря суттєво не зміниться, вночі +4+6, вдень +5+8 градусів.

25 листопада у Києві буде складна погода із штормовим вітром до 15-20 метрів за секунду. Передбачається переважно дощ, ввечері можливо з мокрим снігом.

Вночі 26 листопада складна погода втримається: пройде дощ та мокрий сніг, штормовий вітер, вдень 26 листопада та протягом 27 листопада суттєві опади малоймовірні, температура повітря поступово знижуватиметься до невеликих мінусів вночі, а вдень 26 листопада до +2+4 градусів, вдень 27 листопада до нуля градусів.

Opogode.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ