Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Підзамче ремонтуватимуть дитячий майданчик

Триває відновлення дитячого майданчика на вулиці Богдана Хмельницького, 66-72, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Мешканці навколишніх будинків все більш активно допомагають просуватись проекту. Скепсис, що існував перед початком проекту, змінився на зацікавленість та намагання усебічно допомогти його швидкому та успішному завершенню. Підтвердження цьому – кількість мешканців, які прийшли допомагати минулих вихідних на майданчик», - повідомляють в Інституті міста.

Зараз подвір’я перед будинками перебуває в активній стадії реконструкції – старі непотрібні будівлі знесені, відновлені атракціони заново встановлені. Починаючи з 13 вересня місцева команда стріт-арту почала розмальовувати прилеглу до майданчика стіну, що невдовзі буде повністю вкрита малюнком.

На майбутньому майданчику кожен зможе весело провести час, та все ж таки діти – одна з найважливіших аудиторій цього проекту. Тому їм дозволили попрацювати пензликами – огорожа, яка відгороджує майданчик від тротуару та проїжджої частини набула яскравих кольорів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ