Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Керівник АТП-1 прислав звітувати на сесію замість себе водія

Учора, 18 липня, на пленарному засіданні сесії депутати Львівської міської ради заслухали звіт тимчасової контрольної депутатської комісії, яка перевіряла діяльність АТП-1. Депутати проголосували за те, щоб звернутися до правоохоронних та контролюючих органів з приводу встановлених депутатами фактів порушень.

Звіт озвучив голова комісії, депутат Валерій Веремчук. Він навів факти порушень, у тому числі фінансових маніпуляцій на комунальному підприємстві.

Ще перед заслуховуванням звіту журналістам роздали звернення до міської ради трудового колективу АТП-1. У ньому працівники вимагають від депутатів припинити втручання у діяльність підприємства та погрожують страйком. Однак жодного підпису під цим зверненням не було.

Керівник АТП-1 не прийшов на сесію, щоб відреагувати на виявлені порушення. Натомість, він відправив замість себе чоловіка, який відрекомендувався водієм АТП-1 Сергієм Корольовим.

Депутати зауважили, що від чоловіка, якому Садовий надав слово, відгонить алкоголем. До того ж він назвав АТП державним підприємством, а депутати пояснили, що це підприємство комунальне.

На прохання показати документ, де було б вказано, що саме його делегували для виступу на сесії, чоловік відмовився.

Зрештою, депутати звинуватили його у хамстві та вимагали, щоб він покинув трибуну.

Міський голова заявив, що ця людина - представник громади, але депутати мають право його не слухати.

У коментарі журналістам міський голова Львова заявив, що не отримав відповіді від Валерія Веремчука щодо результатів перевірки. Натомість самого Садового під час оголошення цих результатів у сесійній залі не було.

Як повідомив Валерій Веремчук у коментарі Гал-інфо, що вже сьогодні надасть міському голові необхідні документи. Він також наголосив, що мер мав змогу ознайомитись із результатами під час сесії, але коли депутати слухали звіт, міського голови не було.

Веремчук назвав це неповагою до депутатського корпусу і небажанням знати правду.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ