Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Пекарчук розповів про команду, з якою хоче працювати

Відповідно до Наказу Міндоходів передбачено 5 заступників начальника ГУ Міндоходів у Львівській області. Про це сьогодні, 29 травня, під час прес-конференції «Міністерство доходів і зборів України, Головне управління Міндоходів у Львівській області: завдання, місія, функції, пріоритети» повідомив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області Віталій Пекарчук.

Пекарчук заявив, що найближчим часом відбудеться його призначення на посаду, і він сподівається, що залишиться у статусі керівника, але без приставки «в. о.». Також буде офіційно призначено заступників начальника Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Пекарчук каже, що на затвердження у міністерство подав кандидатури тих, з ким працював дотепер. «Ці люди з великим досвідом роботи. Ця команда мене задовольняє… Міністру гарантував, що будемо справлятися із завданням, яке перед нами стоятиме», – наголосив Пекарчук.

Отож, на першого заступника подано кандидатуру Миколи Князевича, інших заступників – Ореста Лазірка, Юрія Лепецького, Олексія Сторчила. Кандидатуру Ігоря Пришляка подано на заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ