Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали серійного нападника на жінок: три його жертви досі в лікарні

Вчора, 16 січня, у Львові затримали підозрюваного у побитті жінок біля монастиря Сестер Студиток. Ним виявився 17-річний хлопець, мешканець Трускавця, студент одного з коледжів, що у Дрогобичі. Про це сьогодні, 17 січня, під час прес-конференції повідомив начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко.

Затриманому інкримінують ще три розбійні напади на жінок, яких він не лише пограбував, а й жорстоко побив. Всі злочини сталися з 8 по 12 січня у на вулицях Львова приблизно о 5 ранку. При чому 12 січня юний злочинець встиг «відзначитися» тричі.

Спершу приблизно о 5 ранку на вулиці Арсенальній він напав на жінку 1969 року народження, забрав 15 гривень і банківську картку. Камери спостереження зафіксували, як злочинець, вирвавши у сумку, ще хвилин п’ять завдава своїй жертві удари ногами по голові, спині, животі. Постраждала в лікарні з множинними забоями. 

Згодом підліток попрямував у бік площі Вічевої, де його жертвою стала бабуся 1932 року народження. Її знайшли біля монастиря непритомною. Мабуть, здобич не задовольнила, а скоріш розлютила злодія, бо свій наступний напад він скоїв тут же, під стінами монастиря, але з іншого боку, відібравши у 43-річної пані телефон і 11 гривень. Обох жінок побито настільки жорстоко, що вони досі перебувають в реанімації і не можуть давати свідчень.

До цього, 8 січня, юнак скоїв напад на студентку 91 р. н., яка близько 5.30 ранку йшла вулицею Ковжуна. У дівчини відібрав телефон, 800 гривень, банківську картку. Як розповіла постраждала, він кілька хвилин її бив руками і ногами, випитуючи, де є цінні речі, пін-конд картки тощо.

Через два дні, 11 січня, близько 5 ранку неповнолітній промишляв уже на Науковій. Підійшовши ззаду до перехожої 50 р. н., вдарив її чимось важким, відібрав телефон, картку та 1 600 гривень.

Як зауважив Сергій Зюбаненко, затриманий поводився непрофесійно, знімав гроші з банкоматів, вештався нічними клубами. До Львова він приїхав із Трускавця, жив на найманій квартирі. Походить із досить забезпеченої сім`ї, тому причини, що штовхнули його на злочини, не зовсім зрозумілі. 

Наразі злочинець затриманий, його допитують слідчі, вчора провели впізнання з однією з постраждали. Перевіряють його на причетність і до інших подібних злочинів.

Фото: news.mistinfo.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ