Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В львівському ресторані у центрі міста коїться «Содом і Гомора»

В ресторані «Старгород», що у центрі Львова, коїться «Содом і Гомора». Про це заявив депутат Львівської міської ради Ерік Парсаданян, звертаючись сьогодні, 14 листопада, під час сесії до прокурора, головного санітарного лікаря Львова та міського голови.

Депутат стурбований тим, що кожної неділі у ресторані відбуваються досить жорсткі атракції. «Виявляється, особливою недільною розвагою у ресторані є демонстрація публічного заколення свині. Дійство відбувається на сцені, під оплески, музику, феєрверки, танці оголених дівчат. Тварину розробляють і готують на вогні публічно з пропозицією до відвідувачів замовити порцію свіжозаколеної свині. Дотримання санітарних умов викликає сумнів», – заявив він.

Також обранець додав, що така поведінка є порушенням чинного законодавства України, зокрема, Кримінального кодексу.

«Шоу у «Старгороді» переходить усі бар’єри людяності та законодавства і є знущанням над боротьбою захисників тварин, плямує репутацію міста», – вважає Парсаданян.

Міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення своєму заступникові Василю Косіву розібратися в ситуації, зокрема, зв’язатися з керівництвом закладу і запросити його на профілактичну бесіду у Львівську міську раду.

«Це питання серйозне», – висловився мер.

Голові комісії екології Львівської міської ради Євгенові Білінському Садовий доручив провести в закладі виїзне засідання. Доручення викликало сміх в залі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ