Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Хміль буде захищати Добродомова

Михайло Хміль, представник великої команди ВО «Батьківщина», до складу якої входять відомі журналісти Микола Княжицький, Андрій Шевченко, Володимир Ар’єв, Костянтин Усов, підтримав акцію теле- і радіоканалів, інтернет-видань, газет і журналів, котрі вчора вийшли з першими білими шпальтами на знак протесту проти закону про наклеп, який вніс до парламенту регіонал Віталій Журавський. Повідомила прес-центр Львівського регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції “Батьківщина”.

Михайло Хміль, єдиний узгоджений кандидат у народні депутати України ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» в Сихівському виборчому окрузі №115 зазначив: «Свобода слова – найбільше досягнення за часів незалежної України. Якщо ми позиціонуємо себе як демократична держава, то маємо дотримуватися стандартів демократії. Люди мають право на інформацію, в тому числі і на ту, яка стосується високопосадовців. Звісно, що їм невигідно, щоб народ знав правду. Тому нинішній режим, хоче «закрити рота журналістам». Це -неприпустимо, - наголосив політик.

Кандидат у народні депутати України зазначив, що у парламенті виступатиме проти зазіхань на свободу слова та преси: «Рішуче заявляю, у Верховній Раді зроблю все можливе, щоби ця ганьба була скасована, якщо «регіоналам» ще до виборів таки вдасться протягнути цей законопроект. Я буду в парламенті захищати права журналістів, у тому числі й тих, хто ставиться до мене упереджено, - наголосив Михайло Хміль.

На уточнююче запитання, чи має він на увазі свого конкурента на виборах Дмитра Добродомова, він відповів: «І його – теж. Такі мої принципи, - наголосив кандидат у народні депутати України Михайло Хміль.

Нагадаємо, у 115 одномандатному виборчому окрузі Львова, за результатами СГ «Рейтинг», лідером є Михайло Хміль, узгоджений кандидат від опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Другу позицію займає Дмитро Добродомов, генеральний продюсер телеканалу «ЗІК». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ