Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оновлення парламенту буде, але чи буде воно якісним? – Гарань

Певне оновлення парламенту відбудеться. Частина великих олігархів, яких ми звикли не бачити у парламені, їх справді більше там не буде. Про це сьогодні, 27 вересня, в коментарі Гал-інфо повідомив професор політології Національного університету «Києво-Могилянська академія» Олексій Гарань.

«Нові обличчя» є і в списку об'єднаної опозиції, і в списку УДАРу і, зрозуміло ж, якщо пройде «Свобода», це такж оновлення. Що ж стосується Партії регіонів, то це здебільшого все ті ж «закальонниеє в боях» на бізнесовому фронті люди», - пояснив він.

Він додав, що таке оновлення парламенту – це як палка з двома кінцями, з одного боку, ми побачимо нових людей, з іншого, – частину з цих людей ми не знаємо.

«У списку УДАРу після десятого номера починаються люди, до яких є питання, хто вони, що буть робити в парламенті і наскільки якісно працюватимуть?

ТОму, звичайно, певні зміни відбудуться, але кардинально радикальних, що це буде новий парламент європейського зразка, то цього не буде. У цих виборів основне завдання - не дати Януковичу сформувати більшість. Тепер не йдеться про написання професійних законів, хоч це дуже і дуже важливо, тепер йдеться про те, щоб зупинити сповзання країни до диктатури», - пояснив Олексій Гарань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ