Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Як агітують у 123 виборчому окрузі

У виборчому окрузі № 123 (з центром у Перемишлянах) розвішено чимало агітаційних матеріалів, однак найактивнішими поки залишаються три кандидати: Тарас Батенко (самовисування), Лілія Котеляк (ВО «Батьківщина»), Лариса Федорів (УДАР).

Зокрема, в невеликих населених пунктах агітаційні матераіли розміщені на стовпах та парканах.

Цікаво що в рамках конкуренції можна помітити і зірвані агітаційні плакати, або ж замальовані фарбою обличчя, як от у випадку з узгодженим кандидатом від опозиції Лідією Котеляк.

Варто також додати, що на агітаційних плакатах поруч з обличчям кандидата Тараса Батенка вказано, що він представник національної опозиції, а гаслом його є «Змінимо владу!».

Також Тарас Батенко на окремих агітаційних банерах сфотографований з Героєм України Левком Лук’яненком.

Лариса Федорів на агітації теж поруч відомого українця – лідера партії УДАР Віталія Кличка. На інших плакатах Лариса Федорів в бібліотеці, а гасло її розповідає про «бій за Україну».

Лідія Колеляк на плакатах одна, але у вишиванці.

Нагадаємо, що на окрузі № 123 змагаються також регіонал Ігор Дубик, комуніст Анатолій Бродецький, від партії Королевської по округу йде Ігор Свистович, від партії «СОБОР» - письменник Василь Шкляр, само висуванець Михайло Сірків та екс-свободівець Остап Канака.

Фото Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ