Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко заявив, що список "Батьківщини" може зазнати змін

У виборчий список Об'єднаної опозиції Батьківщина можуть бути внесені зміни, заявив в інтерв'ю 5 каналу член Ради об'єднаної опозиції, народний депутат Анатолій Гриценко.

За його словами, в першу чергу зі списку можуть бути виключені кандидати, які мають незадекларовані доходи.

"Якщо виявиться, що хтось зі списку опозиції володіє десь нерухомістю за кордоном, віллою, запасним аеродромом, чого немає в декларації, якщо ви, журналісти знайдете, то я, як член Ради опозиції, буду ініціювати проведення позачергового з'їзду, щоб ця людина була знята, якщо вона сама того не зробить. Елементи очищення можливі. Можливо, хтось не витримає тиску", - зазначив Гриценко.

Він також визнав, що кандидати-мажоритарники від Батьківщини не мають можливості конкурувати з провладними кандидатами на сході та півдні у фінансовому плані.

"Я б хотів, щоб у нас були сильні кандидати в округах, не завжди вони є. Вибори - це гроші, не мені вам про це говорити, і у багатьох з цих людей, якщо не в більшості, немає грошей взагалі. І конкурувати з тими, хто так багато сіє, від себе, від влади, в опозиції, у сильних кандидатів, і навіть у слабких кандидатів, які могли б стати сильними депутатами на сході, на півдні, немає таких можливостей", -заявив Гриценко.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ