Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Опозиція може програти половину округів Львівщини, – Стецьків

Опозиція може програти округи в Галичині.

Таку думку в інтерв'ю «Главкому» висловив народний депутат від НУНС Тарас Стецьків.

«На превеликий жаль, я не можу пояснити причину, чому по багатьох округах Галичини виставлені дійсно слабкі кандидати. Або це кадровий голод, або щось інше», - сказав він.

Стецьків не вірить, що мова йде про відвертий продаж округів опозицією. «Я жену від себе думку, що опозиція, яка декларує свою безкомпромісну боротьбу з режимом Януковича, може йти на такі кроки. У мене немає доказів щодо продажу округів, але аналіз цілого ряду округів вказує, що, дійсно, опозиція виставила свідомо слабких людей», - сказав нардеп.

За його словами, слабка кандидатура виставлена ​​опозицією в Городоцькому окрузі. «Я дуже добре ставлюся до Тані Чорновол, але проти Ярослава Дубневича, мільйонера, який останні три роки фінансами працює на окрузі, потрібно виставляти політичну фігуру», - вважає Стецьків.

На його думку, відверто слабка кандидатура виставлена ​​в Перемишлянах.

«Там від опозиції йде місцевий активіст Лідія Котеляк. Вона власниця мережі ресторанів і кав'ярень. У Червонограді через змагання В'язівського і Курпіля може виграти кандидат влади. Це ті округи, які можу назвати відразу», - зазначив Стецьків.

«В цілому по Львівщині з 12 округів половина будуть проблемними для опозиції. Вперше в історії незалежної України перемога кандидатів від опозиції під питанням у половині округів Львівщини. Це ж не Луганська область!», - сказав він.

Стецьків вважає, що керівники виборчої кампанії Об'єднаної опозиції та Віталій Кличко повинні були домовитися і на кожен округ знайти гідного кандидата.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ