Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На аукціоні у Львові сьогодні продаватимуть 4 ділянки

Чотири земельні ділянки із 21, виставленої на аукціон 28 лютого у Львові, знайшли потенційних покупців, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На земельній ділянці на вул. Полуботка-вул. Соняшникова з цільовим призначенням для промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення планують збудувати багаторівневий паркінг;на ділянці на вул. Науковій, 2-Б з цільовим призначенням для житлової та громадської забудови – торговий центр; земельна ділянка на вул. Паровозній, 9 – вул. Яворницького з цільовим призначенням для житлової та громадської забудови – житловий будинок, а на вул. Дж. Вашингтона, 3 – вул.Зелена з цільовим призначенням для житлової та громадської забудови – автосалон з пунктом технічного обслуговування», – поінформували в управлінні природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР.

Ці чотири лоти в аукціоні участь беруть вперше. Всі інші сімнадцять ділянок виставлені на торги повторно.

Нагадаємо, на аукціон було виставлено 21 земельну ділянку, з яких 9 ділянок – під будівництво комерційних об’єктів, 4 земельні ділянки – під багатоповерхову житлову забудову, 2 ділянки – під будівництво багаторівневого паркінгу, 1 ділянка – під індивідуальну житлову забудову, 1 ділянка – під будівництво промислових об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ