Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

В Червонограді перекинулася маршрутка з пасажирами

Вчора, 10 січня, на вулиці Львівській у Червонограді перекинулася маршрутка із пасажирами. Депутат Сокальської районної ради від партії «УДАР Віталія Кличка» Андрій Сеньків, який був свідком цієї події, звернувся з відповідним запитом до комунальників міста та начальника Сокальського ДАІ В.Марцинюка з вимогою прискіпливо розслідувати цю ситуацію та покарати винних, адже дорога, попри ожеледицю, не була посипана піском, повідомили у прес-службі партії.

Депутат-«ударівець» просить надати інформацію про те, чому перекинувся автобус, номерний знак 0284, та які заходи вжито, щоб у майбутньому не повторювались такі прикрі дорожньо-транспортні пригоди.

Підтримав свого колегу-депутата із Сокаля голова фракції «УДАР» у Львівській обласній раді Іван Горон, який, зокрема, зазначив, що до вирішення питання безпеки дорожнього руху слід підходити комплексно, і на найближчій сесії Львівської обласної ради «УДАР» виступить з ініціативою створення при обласній раді відповідної комісії по розслідуванню причин подібних ДТП, бо «комунальники та працівники ДАЇ з своєю роботою явно не справляються, адже вчора не тільки в Червонограді перекинулась маршрутка, подібне ДТП із жертвами та травмованими сталось в Кам’янко-Бузькому районі. Люди повинні знати, хто винен в таких випадках – комунальники, що не посипали дорогу піском, дорожнє покриття, транспортний стан автобуса, водій… і винні повинні нести відповідальність за вчинене, адже кожне подібне ДТП ставить під загрозу життя та здоров’я кожного із нас» - підкреслив Іван Горон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ