Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Команда Садового займається не господаркою, а говорінням, - Костюк

Сьогодні, 22 грудня, відбулася колегія Львівської ОДА, на якій заслухали питання щодо погашення заборгованості з виплати заробітньої плати, темпів приросту роздрібної торгівлі, темпів залучення прямих іноземних інвестицій у Львові. На колегію був запрошений міський голова Львова Андрій Садовий, натомість прийшов його перший заступник Олег Синютка.

«Заборгованість із заробітньої плати у місті не вирішується. Запрошували міського голову, щоб він пояснив нам ситуацію, але бачимо, що він не прибув», - зазначив перед доповіддю Синютки голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

У своїй доповіді Олег Синютка зазначив, що за останній місяць заборгованість скоротилася на 1 млн 800 тис грн.

«Думаю, така позитивна динаміка зберігатиметься й надалі. Однак на сьогодні заборгованість становить ще 35 млн грн», – сказав Олег Синютка.

Він також зазначив, що заборгованість є і на державних підприємствах, а от щодо комунальних, то, за словами Синютки, до кінця року місто цілком її ліквідує.

Він також додав, що інвестиційні залучення в місто є меншими ніж були 2010-го.

Уважно вислухавши доповідь Олега Синютки, голова Львівської ОДА сказав: «Із зменшення заборгованості місто не працює. У вас (звертання до Синютки) найбільші можливості порівняно з усіма містами обласного значення. Ми не можемо Львів порівнювати із Самбором чи Старим Самбором. Ви не займаєтесь господаркою міста. Ви займаєтесь говорінням. Ми не будемо миритися із такою позицією міста».

Михайло Костюк також додав, що буде зроблене звернення до відповідних органів та буде розроблена спеціальна програма з ліквідації заборгованості із зарплати у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ