Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Південний» працюватиме уночі

У планах керівництва ТПК «Південний» запровадити нічну торгівлю. Наразі триває організаційна робота. Про це 8 грудня під час брифінгу повідомив гендиректор ТВК «Південний» Роман Загірний.

Таким способом «Південний» спробує залучити на торгово-виробничий комплекс більше покупців. «Ви бачите торгові центри, які виходять на вулицю Виговського. Так склалося, що людина швидше зайде сюди, ніж піде далі на Південний. Хоча подібної території нема і не скоро буде у Львові. Тому що ми створили спорткомплекс, весільний дім, зробили реконструкцію всередині приміщень, збільшили магазини, відпрацювали зі своїми підприємцями модель взаємолояльних стосунків з покупцями. Попри це все, маємо недостатню кількість відвідувачів. А відвідувачі – це гроші підприємців, а гроші підприємців – це утримання цього комплексу, його розвиток», – зазначив Загірний.

«Ми думали: що зробити таке, щоб йшли люди. Отак народилася ідея – організувати в одному з наших торгових центрів, мабуть в ТЦ Калина, нічну торгівлю. Щоб наші підприємці спробували поторгувати з 19.00 до 23.00 у будні дні… Це велика організаційна робота», – додав Загірний.

За словами Загірного, тепер серед іншого визначають і групу товарів на нічну торгівлю. Швидше за все їх продаватимуть зі знижкою. «Спробуємо притягнути увагу наших покупців», – сказав гендиректор ТВК «Південний».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ